Aanmelden van een deelnemer

De contactpersoon van de sportvereniging krijgt een extra bevoegdheid waarmee toegang kan worden verkregen tot het beheergedeelte van de site.

Op de homepagina staat rechtsbovenin de button "log in beheerder".

U verschaft zich de toegang tot het beheergedeelte door uw login en password in te vullen.

In dit beheergedeelte kunt u nieuwe leden toevoegen door de voorletter(s), achternaam en geboortedatum in te vullen. Nadat u de leden heeft toegevoegd klikt u op de button verzenden, waarna er automatisch een e-mail wordt gestuurd naar onze administratieve afdeling. Als u nog niet wenst te verzenden dan kunt u het beheergedeelte via de button "uitloggen" verlaten en blijven de aanmeldingen bewaard en in de verzendlijst staan.

Als de verzendopdracht is gegeven zullen de nieuwe leden binnen 12 uur gebruik kunnen maken van de site. Door het verstrekken van de activeringscode kunnen de nieuwe leden een login en password aanmaken.

Het beheer vergt minimale inspanning!